Onze partners

P-arr

Het Platform Arbeidsongeschiktheid, Re-integratie en Recht (P-ARR) biedt partijen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier relevante en actuele informatie te verkrijgen op elk moment van de dag.

DMG

Dragon Media Group is een dynamisch multimediabedrijf waar alle online technieken centraal staan. Wij leveren onder andere maatwerk webtechniek, webdesign, webhosting & aanvullende diensten.

Het Coachhuis

Het Coachhuis biedt representatieve spreekkamers en groepsruimtes aan tegen een aantrekkelijk tarief. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en staan garant voor een rustige en professionele ontvangst van uw klant.

Q4 Profiles

Q4 Profiles onderzoekt, analyseert en deelt kennis over communicatie en menselijk gedrag. Onze gevalideerde vragenlijsten en laagdrempelige, praktisch toepasbare Profielen Bereiken en Raken de mens.

MyLogin

Mylogin is een platform voor professionals die online instrumenten inzetten ter ondersteuning van training, coaching, mediation en organisatieontwikkeling. Hiervoor zijn onder een eigen account ruim 35 testen, instrumenten en modellen beschikbaar.

Gezond in Bedrijf

Gezond in Bedrijf Business School maakt al meer dan 20 jaar opleidingen om verzuim te voorkomen en inzetbaarheid te verhogen. Onze docenten zijn gepassioneerde specialisten uit de praktijk. Zij geven wat je, als HR, Arbo en OR, nodig hebt om te excelleren.

Ook een partner van Pinado worden?